Training “Vanuit je uitdaging in je kracht”

 Vanuit je uitdaging in je kracht

Een training voor ondernemers waarin we met gebruik van de kernkwadranten van Daniel Ofman een SMART actieplan maken voor jou als ondernemer.

Je bent ondernemer geworden uit liefde voor je vak. Jij bent de drijvende kracht achter je bedrijf. Een succesvol bedrijf biedt vele uitdagingen maar ook valkuilen. Wanneer je in je kracht staat maak je optimaal gebruik van je kwaliteiten en uitdagingen en ben je je volledig bewust van je valkuilen.

In deze training maak je je eigen kernkwadrant met je kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en allergieën. Vanuit je uitdaging maak je een smart actieplan om je ondernemerschap een krachtige impuls te geven. De training wordt gegeven door Mariel Knulst en Geert Glaudemans.

Data:

  • 12 februari 14-17 uur
  • 12 maart 14-17 uur
  • 16 april 14-17 uur
  • 14 mei 14-17 uur

Investering € 85,- excl. btw

Reactie van deelnemer Jacqueline: Aanrader! Vandaag heb ik deel genomen aan de try-out van de training “Vanuit je uitdaging in je kracht”.
Heel waardevol! Met behulp van het kernkwadrant en de professionele begeleiding van de trainers krijg je inzicht in je allergie, je valkuilen en weet je precies welke acties nodig zijn om jouw uitdagingen aan te pakken:-)

Bedankt Mariel Knulst en Geert Glaudemans-Kroon voor jullie kennis, inzet en mooie inzichten die ons verder helpen om succesvol te zijn in ons ondernemerschap!