Rope Flow Training

Eenvoudig en krachtig. Trainen met de Octomoves Rope maakt je spieren soepel en zorgt voor meer ontspanning.

Geschikt voor iedereen! Rope Flow– training is niet moeilijk en de mogelijkheden zijn eindeloos. Kies je voor focus en ontspanning of ga je voor de uitdaging en maak je graag indruk met je kunsten? Het Octomoves-touw neem je makkelijk mee zodat je overal kan trainen.

Benieuwd of het iets voor jou is? Kom proberen en voel de magie!

Tijdens de lockdown werd ik geconfronteerd met een schouderblessure. Gelukkig kon een goede fysiotherapeut het fysieke herstel bespoedigen maar ik merkte dat de belangrijkste oorzaak stressgerelateerd was. Doordat ik niet mocht werken stroomde mijn energie niet meer en werden mijn spieren stram. Mijn nek en schouders waren continu gespannen. Ik heb goede ervaringen met yoga maar ook dat mocht alleen online. En ik wilde juist minder schermtijd.

Toen zag ik Rokas van Octomoves. Mijn eerste indruk was dat het er vet spectaculair uitzag. Rokas is een echte atleet. Toen zag ik ook filmpjes van gemixte groepen die gewoon lekker ontspannen aan het trainen waren. Dat was wat ik zocht.

Nu ben ik een paar weken bezig en ik ben er helemaal aan verslingerd! De basistraining van Octomoves is al heel fijn. Tussen twee afspraken even lekker bewegen in de tuin. Het is niet moeilijk of intensief maar het vraagt wel focus. Die mix van aandacht en beweging zorgt nu net voor een effectieve pauze.

Ben je nieuwsgierig geworden? Ik heb verschillende ropes van Octomoves. Het is leuk om samen te doen!

Wil je je eigen touw bestellen? klik op OCTOMOVES

Met mijn code krijg je 10% korting op je bestelling: GEERT