Over mij

Met liefde, humor en massage breng ik energie in beweging naar helderheid. Ik nodig jouw lichaam uit om in beweging te komen waardoor vastgezette energie die jou belemmert weer gaat stromen. 

Mijn massage geeft jou gronding. Dat zorgt voor meer rust in je hoofd en een betere verbinding met jouw gevoel. Hierdoor kun je je beter uiten. Intuitief leg ik de vinger op jouw zere plek en daarmee verlicht ik jouw pijn. Ik hanteer een holistische visie. Mijn doel is om jouw lichaam weer als een fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel geheel te laten functioneren. 

Voor ik masseur werd, was ik 11 jaar werkzaam in het commerciële bedrijfsleven als leidinggevende bij Packard Bell. Met veel passie coachte ik mensen om goed te blijven functioneren in hun functieprofiel. Al snel kwam ik er achter dat je een mens niet los kunt zien van het systeem waarin hij leeft. 

Omdat ik hier veel werkvreugde uithaalde en ik steeds geïnteresseerder raakte om mijn intuïtieve vermogens verder te ontwikkelen ben ik daar theoretische kennis aan toe gaan voegen. 

Daarom heb ik naast mijn werk allerlei cursussen en een opleidingen gedaan:   

  • HBO coaching NCOI: Een coach doorwerkt zijn studie door eerst zichzelf onder de loep te nemen  
  • Quantum Touch: Een systeem van ademhalingen en bewustwordingstechnieken waarmee lichamelijke, emotionele en traumatische verstoringen behandeld kunnen worden
  • Touch of Matrix: Touch of Matrix is een wonderlijke bewustzijnsmethode die continu verbonden is met het NU-bewustzijn. Het biedt je een eigentijds perspectief op bewustzijn, persoonlijke groei, gezondheid en welzijn.
  • Klassieke Massage bij Zonnevlecht: Anatomie en massagetechnieken.   
  • Holistisch energetische massage: Cupping, (Chinese) voetmassage, hoofdpijn massage, buikmassage, bamboe massage, zwangerschapsmassage tweede trimester
  • Lomi Lomi association: Massagetechniek waarbij de mystieke Huna filosofie uit Hawaii wordt geïntegreerd. 
  • Mental fitness pro Innertechnology: Mediteren op Teta en Delta niveau waardoor de aanmaak van Serotonine, Noradrenaline en Dopamine gestimuleerd wordt, resultaat is diepe rust
  • Training Intuïtieve ontwikkeling: Leren geloven en vertrouwen op eigen waarneming en intuïtie


Glaudemans Coaching
Ingeschreven bij Kamer van Koophandel onder nr 54266440