Over mij

Als leidinggevende en coach werkte ik in commerciële en dienstverlenende bedrijven om de medewerkers te coachen naar optimale prestatie binnen een functie. Om mezelf te ontwikkelen in mijn coachwerk volgde de ik de HBO-opleiding Coaching via het NCOI.

Als hobby verdiepte ik me in energiewerk en ontdekte Quantum Touch ®. Dit maakte me zo enthousiast met als resultaat ik in 2009 werd gecertificeerd tot Practitioner en Instructor. Inmiddels zijn daar ook EFT en Touch of Matrix aan toegevoegd. Dagelijks laat ik me verwonderen door de manier waarop deze methodes het lichaam stimuleren zichzelf te herstellen.

Massage combineert mooi met de energetische methodes. Met de klassieke Zweedse massage als basis werk ik met verschillende massagevormen aangepast op jouw situatie.  Wat denk je van de Hawaiiaanse Lomi-Lomi? De snelle bewegingen zorgen dat je snel al je gedachten loslaat. Je ervaart een gevoel van diepe ontspanning en dat brengt innerlijke rust.

Met de combinatie van coaching, massage en energetische therapie werd mijn praktijk in Den Bosch realiteit. Ik noem mezelf holistisch coach omdat ik kijk naar jou en je klachten in relatie tot je omgeving. Daarbij werk ik op emotioneel, mentaal en fysiek niveau.

Sinds 2012 ben ik officieel gestart met mijn praktijk. In de afgelopen jaren heb ik vele clienten geholpen waarvan velen al jaren met regelmaat terug blijven keren.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Hartelijke groet,

Geert Glaudemans

Glaudemans Coaching
Ingeschreven bij Kamer van Koophandel onder nr 54266440