Energetische therapie

Niet lekker in je vel?  Pijn? Blessures? Gespannen?

Rugklachten, nekklachten, migraine, hoofdpijn, brandwonden, examenstress, sportblessures, ontstekingen, maar ook scheefstand van de heupen, de schedelrand en het bekken zijn allemaal goed te behandelen.

Vanuit een holistische visie werk ik met technieken die lichaam en geest als één geheel benaderen. Daarmee stel ik als doel niet alleen de klacht maar ook de oorzaak te behandelen.

De volgende technieken zet ik in:
Quantum Touch®
Emotional Freedom Techniques
Touch of Matrix™

Quantum Touch®

Door slechts een zeer lichte aanraking van jezelf of anderen kun je het zelfhelende vermogen van het lichaam stimuleren.

Door middel van ademtechnieken, meditaties en handposities kan men het lichaamsbewustzijn en daarmee de energieresonantie verhogen en genezing bewerkstelligen. Quantum-Touch sluit aan op andere technieken zoals massage, acupressuur, Reiki enzovoorts en is goed samen te gebruiken.Quantum-Touch is niet geschikt of bedoeld als vervanging voor acute medische interventie. QuantumTouch is een gereedschap of middel, niet het enige middel. Quantum Touch sluit geen enkel ander middel uit. Indien je wilt stoppen met medicijnen, therapie of interventie van een andere discipline is dat iets tussen jou en de betreffende beoefenaar van deze andere discipline. De QuantumTouch therapievorm neemt geen impliciete of expliciete bestaande verantwoordelijkheid over van andere therapeuten of therapievormen, inclusief interventies of medicatie. Quantum Touchtherapeuten onthouden zich van uitspraken doen over behandelingen, medicatie of interventies van andere disciplines; d.w.z. doen geen uitspraken over vakgebieden buiten Quantum Touch en hebben niet de intentie om een andere behandeling, interventie of medicatie te doorkruisen. 

Hoewel Quantum-Touch fantastische resultaten heeft opgeleverd is het niet gegarandeerd dat het voor iedereen werkt. Jij blijft ten alle tijden persoonlijk verantwoordelijk voor je eigen gezondheid en voor wat je met QuantumTouch doet en verantwoordelijkheid kan nimmer worden afgeschoven op de trainer of de mensen die het gepatenteerd hebben of uitgevonden.

 
Deze technieken worden uitsluitend complementair ingezet en zijn niet geschikt of bedoeld als vervanging voor acute medische interventie. Dat wil zeggen dat ik geen diagnoses stel en me onthoud van uitspraken over behandelingen, medicatie of interventies van andere disciplines. Ik heb niet de intentie om een andere behandeling, interventie of medicatie te doorkruisen.