ervaringen

Geweldig als iemand de moeite neemt om over ervaringen te schrijven. Hier enkelGeertCoaching16e reacties:

Will:Ik heb je gevonden via internet.  Ik heb je ontmoet , en wil zeggen dat ik je een warme persoonlijkheid vindt, waar ik me fijn bij voel. En de massage overtrof echt mijn verwachting. Er is veel verschil in massages. Mijn verzoek was oa. om me echt wezenlijk aan te raken. En je hebt me echt aangeraakt, een heerlijke massage, vol aandacht en integriteit waardoor ik me over kon geven en goed in mijn lijf kon landen. Je hebt me aangeraakt en ik ben geraakt… en ik heb genoten. Dankjewel! Hartelijke groet Will 12-3-2019

Anne van den Heuvel: Geert is 1 van de fijnste personen die ik ken. Zijn energetische behandelingen zijn stevig èn zacht. Je laat je letterlijk achterover in zijn armen vallen en blijft gewoon rechtop, ook al draait de wereld op zijn kop. De massages zijn zowel puur genieten als helend. Je laat letterlijk ‘los’ wat vast zat en omgekeerd. Zowel op fysiek als emotioneel, mentaal en spiritueel vlak een investering in jezelf. En Geert zelf? Vol liefde èn humor, een open blik, wijsheid en met scherpe inzichten. Een prachtig mens met een fijne praktijk. Tip: doen dus! Geef jezelf òf de ander eens een behandeling kado. De locatie is ook prettig, licht, inspirerend en ruim en met een view op de leuke tuin… Anne van den Heuvel via Google reviews

Odet Sleeswijk: Geert is een kundige therapeut die vanuit zijn hart werkt. Ik voel me heel veilig bij hem! Odet Sleewijk via Google reviews

Anita Hoos: Ik ben heel erg tevreden over Geert en alle behandelingen die ik bij hem onderga. Hij is professioneel, heel discreet, en betrouwbaar. Ik voel me door hem gehoord en gezien, en doordat hij goed kan luisteren, kan hij mij heel goed coachen en dus helpen, zodat ik me beter kan ontspannen.
Ik beveel Geert bij iedereen aan, het zijn echt hele fijne behandelingen en gesprekken (en ook niet onbelangrijk: hij neemt echt de tijd voor je).
Anita Hoos via Google reviews

Francien van de Laak: Ik ken Geert al een hele tijd en voel me goed begeleid in mijn persoonlijke weg en met massage wordt ik steeds meer mezelf en fijner in me lichaam en hoofd! Hij is zeer deskundig en laat je in je eigen waarde maar houd soms wel een spiegel voor waardoor ik weer verder kan met mij weg!En wat belangrijk is voor mij ik ben geen patient maar gewoon Francien! Via Google reviews

Sandra Vonk: Hoi Geert, wat leuk ik ben de schrijver van je eerste review. Ik ben 2 maanden geleden voor het eerst bij je geweest voor een massage en dat is me geweldig bevallen. Ik kom zeker weer terug, en ik heb je naam al bij meerdere vrienden laten vallen. Succes en tot snel. Groet Sandra via Google reviews

Tiny: Ik heb een heerlijke lomilomi massage van Geert ontvangen in zijn nieuwe praktijkruimte. Er heerst een rust, de muziek was echt op mij afgestemd en vooral door de lomi lomi massage zoals Geert deze geeft voelde ik dat de spanningen in mijn lichaam langzaam weggaan. Rug en nek die wat vast zaten zijn weer helemaal los.!! dankjewel Geert!
super echt een aanrader!!! Tiny via Google reviews

Danielle Hesseling: Van Geert heb ik Lomi-Lomi massage’s mogen ontvangen. Zalig voor mijn lijf, en heerlijk ontspannend voor mijn hoofd. Danielle via Google reviews

Ricardo BalkhovenBeste Geert, Wat een geweldige lomi! zo horen de Lomi’s te zijn vol compassie en liefdevolle aandacht.. Jij als gids om samen proberen te komen achter de horizon…de grens van die horizon is volledige overgave die gingen we voorbij.. Daar zit de magie van Lomi en die heb ik ontmoet… Nogmaals dank! 21 mei 2016 via Messenger.

AnnemiekeVanochtend op mijn eigen massagetafel een héérlijke Lomi-Lomi massage genoten, gegeven door Geert Glaudemans. Wat een verwennerij, zo heerlijk ontspannen!
Dank je wel Geert, het was fantastisch en het blijft niet bij deze ene keer. Echt een aanrader heart-emoticon Liefs xxx 6 april 2016 via Facebook.

VeroniqueMassages zijn goed voor de vitaliteit, en een goede masseur is goud waard. Geert’s gave is dat hij op verschillende niveaus kan afstemmen. Hij geeft zonder oordeel ruimte aan wat er is, probeert zich in te leven en heeft respect voor grenzen, waardoor hij een veilige sfeer schept. Zijn alerte én precieze zorgzaamheid geeft de ervaring van pure verwennerij. Doordat hij ‘in alignment’ is met zijn missie, zorgt de synthese van zijn talenten voor het effect van een helende massage. 6 augustus 2015 via LinkedIn. 

GeertCoaching32

Miranda.  Het is heel ongebruikelijk dat er een stagiair meekijkt in mijn praktijk maar collega Miranda bracht hiervoor haar eigen model mee. We delen onze passie voor het vak en hebben zo een leuke middag beleefd. Lees hier haar verslag.

Nelleke: Een overheerlijke lomi-lomi massage bij professional masseur Geert Glaudemans ge
kregen. Doen! Overtreft elke vorm van massage tot nu toe!
24 juli 2014

Jennifer Hoffman en de boeddistische monnik Dat is de titel van het verhaal dat Martijn Bloksma schreef over zijn ervaring met mijn behandeling. Omdat ik enorm veel bewondering heb voor de blogs van Martijn leek het me leuk als hij zijn ervaring met een behandeling zou beschrijven. Hij is sceptisch en beschrijft mij als “een hippe boeddistische monnik met een stem die zelfs Jochem Myjer rustig kan krijgen.”  Lees hier verder….

ChristiaanMooie en bijzondere ervaring meegemaakt met de lomi-lomi massage bij Geert. Geert als warm mens en ook als professional laat je goed landen (met de voeten op de vloer). Daardoor kon ik heel bewust bij mezelf uitkomen en voelen waar ik met bagage en stress zat. De massage ervaring hierna sloot daarom perfect aan bij waar ik op dat moment stond. Wonderbaarlijk om de diepte van bepaalde blokkades etc. te ervaren en te merken dat deze ook weer poorten naar inzicht kunnen zijn en kunnen helpen verder te komen. Dat gecombineerd met de diepe ontspanning van de massage en de prettige sfeer die de ervaring mooi rond maakte; een aanrader!!  5 november 2013

Bas: Geert weet je op een vertrouwde manier tot rust te brengen en heeft weer rust in mijn hoofd en buik gebracht. Hij heeft zelfs mij weten te overtuigen, dit terwijl ik overal een onderbouwing of verklaring voor zoek. Ik vond het dus een zeer aangename en goede ervaring.  11 februari 2013

Emiel: De cursus Quantum Touch heeft een nieuwe dimensie aan mijn leven gegeven. Het is een enorme kick wanneer je anderen energie kunt geven die een positieve bijdrage levert aan hun gezondheid, en tegelijkertijd merkt dat je er zelf ook meer energie van krijgt. De cursus Quantum Touch is een cadeau voor jezelf en voor iedereen die je vervolgens kunt helpen. 25 januari 2013

Kim: Ik kan Quantum Touch van Geert Glaudemans zeker aanbevelen. Ik ben geopereerd en heb daar vier littekens aan over gehouden. Daarom heb ik aan Geert gevraagd of die het grootste litteken kon behandelen met Quantum Touch. Dit gebeurde op afstand, aangezien ik thuis ziek op de bank lag. Toen Geert begon met Quantum Touch werd het aan de binnenkant van het litteken heel erg warm en ging gloeien, maar aan de buitenkant voelde je niets. Het litteken is sneller en mooier genezen dan de andere drie littekens.En tot op de dag van vandaag is het litteken nog steeds verdwenen. 16 juli 2012

Claire: Met een kopje thee werd ik verwelkom geheten door Geert en verteld hij over de verschillende mogelijkheden. Ik voel me welkom ,Geert heeft een hele fijne rustige uitstraling en geeft een gevoel van veiligheid. In het moment kijkt hij wat hij voor de balans in mijn lichaam en geest  kan geven en begint met Quantum Touch staand toe te passen. Ik voel dat ik zak in mijn energie en met mijn voeten meer contact met de aarde maak. Door de massage kom ik in een diepe ontspanning. Wat ik heel bijzonder vind is de liefde en aandacht waarmee Geert de behandeling geeft, heel puur en zuiver. Ik kon voelen hoe de verschillende delen van mijn wezen aangeraakt en waar nodig in verbinding en balans kwamen. Ook na de behandeling kon ik voelen dat het nog een tijd doorwerkte, het heeft me erg goed gedaan. Dank je wel Geert, Namasté!  11 juli 2012

Ria: Gisteravond heerlijk genoten van een massage gegeven door Geert Glaudemans-Kroon. Het was een stevige massage vd rug en hij heeft de achterzijde van mn benen nog gemasseerd. Tijd vloog voorbij….. 14 juni 2012

Mark: Ook ik kan Geert voor de volle 100% aanbevelen. Al eerder had hij mij via Quantum Touch geholpen kleine kwaaltjes de baas te worden zoals lage rugklachten en vastzittende spieren. Mijn leerzaamste en verrassendste ervaring met QT heb ik echter een half jaar geleden meegemaakt. Door een ongelukkig voorval had ik de bovenkant van mijn linkervoet tweedegraads verbrand. Grote blaren zaten hierop van enkel tot aan alle tenen. Mede dankzij QT door Geert en een beetje door mijzelf gestuurde energie richting mijn voet, is deze helemaal genezen zonder littekens of zichtbare schade. Ik dank hiervoor Geert van harte, die mij met QT weer helemaal “op de been” heeft gekregen.  14 juni 2012

Jan-Pieter: Doordat ik Geert al zo lang ken heb ik zijn ontwikkeling goed kunnen volgen. Op jonge leeftijd werkten wij al samen en kwam ik onder de indruk van zijn rustige uitstraling naar de klanten. Die rust aan de buitenkant is bij hem nu ook aan de binnenkant voel- en zichtbaar geworden. Recent heb ik hem geconsulteerd in een persoonlijke kwestie die hij met succes op zeer professionele wijze met meerdere integere holistische interventies heeft aangepakt.  4 mei 2012

Younes: De quantum touch kan zelfs je verstopte neus vrij krijgen! Hoewel het een korte demo was, voelde ik me snel weer opgeladen; ik zeg een aarader. 30 april 2012

Wim: Het eerste woord wat bij me opkomt als ik de massages van Geert moet omschrijven is ‘gevoel’. Geert werkt vanuit zijn gevoel en laat daarnaast ook zien over de belangrijke basisvaardigheden van de klassieke massage te beschikken. Deze mooie combinatie maken zijn massages een hele fijne belevenis. De rust die Geert uitstraalt heeft zijn weerslag op de persoon die op de massagetafel ligt. Samen met de afwisselend zachte en stevige bewegingen geeft Geert een mooie  uitgebalanseerde massage waar ik nog lang daarna veel profijt van heb  gehad. Ik zou dan ook iedereen een massage bij Geert aanbevelen om  dezelfde fijne ontspanning te ervaren die ik heb gehad. 24 april 2012

Jan-Pieter: Graag recommandeer ik Geert Glaudemans en zijn helende werk met Quantum Touch. Hij behandelde mij aan een zeurende pijn die van mijn linkerelleboog tot aan de wervelkolom liep met uitstraling naar mijn borst waar het een beklemd gevoel gaf. Ik kende dit verschijnsel: in 1994 bracht het mij op Intensive Care waar bleek dat het voortkomt uit stress ten gevolge van grote spanning. Ondanks het feit dat ik de oorzaak wist en daaraan werkte bleef nu de pijn en ik wilde er vanaf. Ik ken Geert al zo’n 20 jaar en hoorde van zijn behandelingsmethode Quantum Touch. Een enkel consult gaf me al het gewenste resultaat. De pijn in de elleboog was tijdens het consult al weg, de schouder/borstpijn verdween in de daaropvolgende dagen. Ik beveel hierbij Geert en Quantum Touch van harte aan. 5 april 2009