Meditaties

Tijd voor ontspanning

Essentiële oliën zijn een fijne ondersteuning bij meditatie.

Balance is een samengestelde olie die een gevoel van rust, vrede en ontspanning geeft. Hij helpt bij het harmoniseren van verschillende fysiologische systemen van het lichaam en ondersteunt het gevoel van evenwicht.

Begin de dag door een druppel Balance onder je voeten en je polsen te smeren om zo de hele dag geaard en in balans te blijven. Ook bij een meditatie kan een druppel etherische olie op de polsen of in een verdamper ondersteunen om verdieping te bereiken in je meditaties. Meer over de olie klik hier.

Meditatie

12 kleuren meditatie 

Bekijk eerst de introductie door op de volgende link te klikken:  intro 12 kleuren meditatie film 480

Neem 20 minuten voor jezelf en ga lekker zitten of liggen. Zorg je dat je niet gestoord wordt. Luister dan naar de 12 kleuren meditatie door op de knop in onderstaande balk te klikken.

Nadat je de volledige meditatie hebt geluisterd kan je ook de snelle doen. Daarmee kan je gedurende de dag in een korte pauze je evenwicht herstellen:  snelle 12 kleuren meditatie 

Behoefte aan meer ontspanning? Plan hier een massage in.

Meditatie Mikro Seitani 

Ik neem je in deze meditatie mee naar het strand van Seitani op Samos waar ik in 2016 was. Een prachtig strand dat je bereikt na een wandeling langs eeuwenoude olijfbomen.
De meditatie geeft je in 25 minuten een vakantiegevoel. Dus ga er even lekker voor zitten of liggen en geniet!