Online ontspanningssessie in tijden van Corona

Online ontspannings sessies

Biedt het werken thuis jou ook nieuwe uitdagingen of heb je het razend druk met het managen van je kinderen/ huiswerk en alles tegelijk. Voel je de spanning in je lijf ook dagelijks toenemen? Misschien krijg je last van je nek omdat je stoel niet zo lekker zit aan de eettafel. Of heb je extra stress omdat iemand in jouw directe omgeving ziek is. Voel je onrust of heb je misschien angst? 

Eigenlijk weet je dat een massage je nu enorm goed zou doen! Maar weet, de kracht van mijn werk zit in de energie.

Nu masseren niet mogelijk is bied ik je een online ontspanning sessie aan. Ook handsfree kan ik je laten ontspannen. Laat je verrassen. De eerste sessie is gratis (+/- 15 minuten). Bevalt het je goed, dan kun je gebruik maken van het volgende aanbod. 

1x week € 25 of 2x week € 35 (ca 30 minuten per sessie) betaling achteraf via een Tikkie)

De sessie verloopt op afspraak via een programma waar jij vertrouwd mee bent. (Messenger, Duo, Hangouts, Facetime, Skype of Zoom. Het voordeel van Zoom is dat je het gesprek kan terugkijken en opnieuw kunt beleven).

Zorg dat je op een plek zit waar je even niet wordt gestoord en je comfortabel voelt. Ik bel je op de afgesproken tijd. Plannen kan via de online agenda. Zet er ook bij op welke manier jij het liefst contact maakt. 

Zorg dat je zichtbaar bent voor mij tijdens de sessie en dat houdt in dat ik je schouders ook wil kunnen zien.

Ontspannen drijven op de Dode Zee in Jordanië 2014. Die ontspanning gun ik jou ook.