Maak een reis naar binnen en voel wie jij bent!

Wil jij dichter bij jezelf komen? Zou je graag je passie leren kennen en voelen wie jij echt bent? Vraag het de enige die hier antwoord op kan geven: je lichaam! Dit klinkt simpel en dat is het in feite ook. Tegelijkertijd is het voor veel mensen nieuw. Want in onze maatschappij leren we heel veel mooie en goede dingen. Het leren kennen van onszelf en vooral ons lichaam voelen, hoort daar amper bij.

Als jij weet of voelt dat je beter in je vel kunt zitten, je passie wilt leren kennen en gelukkiger wilt zijn, doe dan mee aan de workshop: ‘maak een reis naar binnen voel wie jij bent!’. We beloven je dat je beter leert voelen en je invloed leert hebben op jezelf en anderen. Niet alleen jij zult blij zijn met de technieken die je leert maar ook je omgeving.

De technieken die je leert zijn een mix van technieken die wij dagelijks toepassen in de praktijk. Een mooi pakket waar je elke dag plezier van zult hebben.

De workshop duurt één dag en wordt gegeven door twee trainers: Geert Glaudemans en Edith Brouwer. We beginnen ’s morgens om 9.30 uur en de workshop sluiten we om 17.00 uur af. De kosten voor de workshop bedragen € 160,- incl. BTW per persoon.

Waar? Landgoed Coudewater, lokatie Spreeuwenburg, Berlicumseweg 8 in Rosmalen

 

meer info of inschrijven

[contact_form]