Lichaamswerk

Voor wie reeds een dagworkshop of een Quantum Touch workshop heeft gevolgd. Dit is één van de meest fantastische methodes om het lichaam meer in balans te brengen. Voor jezelf en voor anderen.

Lichaamswerk geeft je de kans om jezelf beter te leren kennen zodat je je prettiger gaat voelen. Je weet beter wie je bent, waar jouw kracht ligt en wat jouw grens is.

Onze ervaring is dat deze technieken super effectief zijn. Hoe meer je oefent, hoe makkelijker het je af zal gaan om deze technieken toe te passen. In het begin heb je wellicht nog wat positieve ervaringen nodig om Quantum-Touch te gaan doen.

Om je de kans te bieden te oefenen met gelijkgestemden maar óók om elke keer nieuwe technieken te leren organiseren wij een abonnement ‘lichaamswerk’.

Elke maand werken we samen door te oefenen en te leren. Dit doen we op zaterdagochtend. We komen 2 uur bij elkaar van 9.30 – 12.30 uur. Wat een mooi cadeautje!

De kosten voor deze bijeenkomsten zijn € 45,00 per persoon.
Voel je dat deze technieken bij je passen en wil je er zeker mee blijven werken, kies dan voor een abonnement. Dit kost € 187,50,- voor 5 bijeenkomsten. (€37,50 per keer )
Waar: Landgoed Coudewater, lokatie Spreeuwenburg, Berlicumseweg 8 in Rosmalen