Werken met energie

Alles is energie en energie volgt aandacht.

Ik heb zelf reiki 1,2,en 3 gedaan maar ik gebruik het niet meer. Het is zware energie die hoort bij het vissentijdperk. Wij zijn nu in het aquariustijdperk. Bij een goede docent is een reiki-cursus erg fijn. Het nadeel van reiki is echter dat je een inwijding krijgt van een docent. Daarmee krijg je dus energie geimplanteerd. Dat moet 200% zuiver zijn want anders kan je er last van krijgen.

Bij de cursus die ik geef leer je om je eigen energie te versterken door middel van ademhalingstechnieken. Daar is niets van een ander bij. Doordat je je eigen energie versterkt werkt het ook beschermend. Veel masseurs nemen energie over van hun client. Door tijdens een massage je energie te versterken voorkom je dit. Vervolgens kun je deze energie ook inzetten om klachten te verbeteren. Bij jezelf maar ook bij je client. Het is een prachtig EHBO middel dat altijd beschikbaar is.

Bij reiki wordt verteld dat je een geheim symbool nodig hebt om op afstand te kunnen werken. Sinds ik met Quantum Touch werk weet ik dat iedereen op afstand met energie kan werken zonder symbolen. Ook in mijn workshop leer ik je op afstand te werken. Dat is makkelijker als je denkt. Ook vertel ik je hoe je dit integer toepast.

Hoewel ik nog Quantum Touch instructeur ben, heb ik mijn cursus naar eigen inzicht aangepast. Dat heb ik gedaan samen met mijn collega Edith Brouwer. Want ook wij leren elke dag bij en dat willen we doorgeven. Onze trainingen zijn helemaal up-to-date. We leren je technieken toepassen waarmee wij in onze praktijk succesvol behandelen. De trainingen zijn voor iedereen geschikt, de technieken kunnen altijd en overal ingezet worden.

 one