Quantum Touch®


Je lichaam terug in balans door Quantum Touch®
Geert Glaudemans-Kroon is gecertificeerd Quantum Touch® Practitioner & Instructor

Wat is Quantum Touch ®

Quantum Touch® is een manier van healen met spectaculaire resultaten. Door op een heel zachte manier de handen eenvoudig neer te leggen op een plaats op het lichaam waar iemand pijn heeft, of een ander ongemak ervaart, kunnen er spontaan klachten verdwijnen en binnen enkele minuten kan er een enorme verandering optreden.

Quantum-Touch, de wetenschap van de levensenergie, lijkt de eerste techniek te zijn die het mogelijk maakt dat we allen healers zijn. Door slechts een zeer lichte aanraking van jezelf of anderen kun je het zelfhelende vermogen van het lichaam stimuleren.
Door middel van ademtechnieken, meditaties en handposities kan men het lichaamsbewustzijn en daarmee de energieresonantie verhogen en genezing bewerkstelligen. Quantum-Touch sluit aan op andere technieken zoals massage, acupressuur, Reiki enzovoorts en is goed samen te gebruiken.

 

Behandelingen

Een behandeling kan overal plaats vinden. De meeste behandelingen worden staand gegeven. Soms zittend op een stoel. Een behandeling werkt nog drie dagen door. Een behandeling duurt maximaal 60 minuten.

Na een behandeling:

  • Drink 1½  -2 liter water per dag. Dit helpt je lichaam om afvalstoffen af te voeren.
  • Neem voldoende rust.
  • Plan niet te veel lichamelijke activiteit na de behandeling.
  • Luister naar je lichaam.
  • Een energetische behandeling brengt een herstelproces op gang. Dit kan enkele dagen aanhouden en kan voor iedereen anders verlopen.
  • Als je tussen de behandelingen vragen hebt kun je altijd bellen voor advies.

 

 

 

Quantum-Touch is niet geschikt of bedoeld als vervanging voor acute medische interventie. QuantumTouch is een gereedschap of middel, niet het enige middel. Quantum Touch sluit geen enkel ander middel uit. Indien je wilt stoppen met medicijnen, therapie of interventie van een andere discipline is dat iets tussen jou en de betreffende beoefenaar van deze andere discipline. De QuantumTouch therapievorm neemt geen impliciete of expliciete bestaande verantwoordelijkheid over van andere therapeuten of therapievormen, inclusief interventies of medicatie. Quantum Touchtherapeuten onthouden zich van uitspraken doen over behandelingen, medicatie of interventies van andere disciplines; d.w.z. doen geen uitspraken over vakgebieden buiten Quantum Touch en hebben niet de intentie om een andere behandeling, interventie of medicatie te doorkruisen.

Hoewel Quantum-Touch fantastische resultaten heeft opgeleverd is het niet gegarandeerd dat het voor iedereen werkt. Jij blijft ten alle tijden persoonlijk verantwoordelijk voor je eigen gezondheid en voor wat je met QuantumTouch doet en verantwoordelijkheid kan nimmer worden afgeschoven op de trainer of de mensen die het gepatenteerd hebben of uitgevonden.